Centrum Światła Handel i Projektowanie Kft.
lampak24.hu
4,8
EGLO STEP DIMMING-11582-Eglo-123436

Led izzó EGLO STEP DIMMING 11582 Eglo 4000K 6W 470lm

MELZO-97302-Eglo-123996

Kerti állólámpa MELZO 97302 Eglo 1x11W/LED 950lm IP44

Led izzó EGLO STEP DIMMING 11541 Eglo 3000K 5W 400lm
Az: Eglo | SKU#: 11541
Osprzęt dodatkowyA 3 másodpercen belüli be- és kikapcsolásával a lámpa 3 különböző fényerővel állítható be: 100%, 50%, 30%., Beépített dimmer
UwagiBP: A termék nem vesz részt árengedmény-kampányokban.
Lista ár 2 303 Ft Akciós ár 1 491 Ft
DostępnośćElérhető mennyiség:: A termék átmenetileg nem elérhető
Data dostawyKézbesítési dátum: Ismeretlen
WysyłkaSzállítási idő: a szállítási dátum megerősítéséhez forduljon az értékesítési osztályhoz.

ÁRGARANCIA

Ha ugyanazt a terméket egy másik üzletben olcsóbban találja, a különbözetet visszatérítjük. Részletek.

INGYENES SZÁLLÍTÁS

a legtöbb rendelésnél 99.000 Ft-tól.

SZAKMAI SEGÍTSÉG

Kérdezz minket! Minden kérdésre válaszolunk.

A termék színe 3000K


A LED-es termék fényét Kelvin-fokban fejezzük ki – röviden "K". A LED-es termékek színét gyakran színhőmérsékletnek is szokták nevezni. Minél alacsonyabb a „K” tényező, annál sárgásabb lesz a fény. Az alábbi ábra a fény színét mutatja a kelvinszámtól függően:


A termék a gyártó raktárában van

A termék mellett feltüntetett mennyiség a gyártó raktárában rendelkezésre áll, így biztos lehet benne, hogy a lámpa rendelkezésre áll, és a megjelölt időpontban kézbesítjük.

További információ
Gyártó Eglo
Lámpa vezetéknevek EGLO STEP DIMMING
Gyártói index 11541
Termék típusa Izzók LED
EAN 9002759115418
Izzó alakja Fényszóró
Az üveg az izzóban Hiány
fényforrás teljesítménye 5W
Energiaosztály A+
Termék anyag Műanyag
Színhőmérséklet Meleg fehér 3000K
Színhőmérséklet (K) 3000K
Nyél GU10
Teljesítmény 5W
Tartósság (óra) 25000
Fényáram (lm) 400lm
Bemeneti feszültség 230V
Sugárzási szög (fok) 30°
Magasság [cm] 5,8
Szélesség [cm] 5
Write Your Own Review
Csak regisztrált felhasználók adhatnak le véleményt. Kérem jelentkezzen be, vagy regisztráljon

Elégedettségi garancia

Minden üzletünkben történő vásárlásra érvényes Vásárlói elégedettségi garancia. Ez azt jelenti, hogy nem kell aggódnia szállítás közben a termék biztonsága miatt. 100%-os elégedettséget vagy pénzvisszatérítést garantálunk.

Jeśli otrzymałeś produkt uszkodzony, paczka była nienaruszona i nie budziła Twoich wątpliwości, nie sprawdziłeś produktu przy odbiorze i nie spisałeś protokołu reklamacyjnego, nic nie szkodzi. Regisztrálja igényét itt, és reklamációs osztályunk kicseréli a terméket egy újra, vagy megsérült elemeket, például üveget küld. Erre a csomag kézbesítésétől számítva 3 napja van.

Ha a csomag felveti a gyanúját, sérült, összetört vagy a tartalomhoz hozzáfért, feltétlenül írja le a reklamációs jegyzőkönyvet és vegye át a terméket. Ezután regisztrálja igényét itt. Reklamációs osztályunk a sérült alkatrészeket kiküldi, vagy a terméket újakra cseréli.

Visszaküldés és csere

Cégünknél a kiszállítástól számított 14 naptári napon belül tudja visszaküldeni vagy kicserélni az árut. A visszaküldés vagy csere teljesen ingyenes. Ez azt jelenti, hogy nem kell fizetnie a visszaszállításért. Munkatársunk a visszaküldés regisztrációját követően előre fizetett visszaküldési címkét küld Önnek, melynek köszönhetően a csomagot a DPD Access Point segítségével küldi el. Ha szeretné visszaküldeni vagy kicserélni a vásárolt árut, kérjük, regisztrálja visszaküldési igényét itt.

A pénzt a csomag átvételétől számított 7 napon belül visszatérítjük. A pénz visszakerül arra a számlára, amelyről a fizetés történt.

A visszaküldött vagy kicserélt árun használati nyom nem lehet, továbbértékesítésre alkalmasnak kell lennie. Hálásak leszünk, ha a visszaküldési lapot mellékeli a csomagban, és amikor visszaküldi a terméket eredeti csomagolásában.

Panaszok

Az általunk kínált árukra 2 év gyártói garancia vonatkozik. Ha a termék használat közben megsérült, itt regisztrálja reklamációját.

A reklamáció nem vonatkozik a termék helytelen használatából vagy szakszerűtlen összeszereléséből adódó mechanikai sérülésekre, az üveggyártás során esetlegesen fellépő légbuborékokra a hajlított üvegen, valamint a fa lámpák csekély színbeli eltérésére, amelyek színe szorosan összefügg, a fa korához kapcsolódik.

Árgarancia

Az üzletünkben történő vásárlásokra árgarancia vonatkozik. Ha bármelyik magyarországi üzletben (online vagy helyhez kötött) olcsóbban találja ugyanazt a terméket, a különbözetet visszatérítjük. Nincs más dolgod, mint küldeni egy fotót a címkéről vagy a termék linkjét az online áruházban.