Centrum Światła Handel i Projektowanie Kft.
lampak24.hu
4,8
EGLO STEP DIMMING-11753-Eglo-156734

Led izzó EGLO STEP DIMMING 11753 Eglo 2700K 1x4W/E14 470lm

EGLO ACCESS-33199-Eglo-156736

Pilóta EGLO ACCESS 33199 Eglo

Led izzó EGLO STEP DIMMING 11754 Eglo 2700K 1x4W/E14 470lm
Az: Eglo | SKU#: 11754
Osprzęt dodatkowyA 3 másodpercen belüli be- és kikapcsolásával a lámpa 3 különböző fényerővel állítható be: 100%, 50%, 30%., Beépített dimmer
UwagiBP: A termék nem vesz részt árengedmény-kampányokban.
Lista ár 2 093 Ft Akciós ár 1 061 Ft
DostępnośćElérhető mennyiség:: A termék átmenetileg nem érhető el

ÁRGARANCIA

Ha ugyanazt a terméket egy másik üzletben olcsóbban találja, a különbözetet visszatérítjük. Részletek.

INGYENES SZÁLLÍTÁS

a legtöbb rendelésnél 99.000 Ft-tól.

SZAKMAI SEGÍTSÉG

Kérdezz minket! Minden kérdésre válaszolunk.

A termék színe 2700K

A LED-es termékek világos színét Kelvin-fokban fejezzük ki – röviden "K". A LED-es termékek színét gyakran színhőmérsékletnek is szokták nevezni. Minél alacsonyabb a „K” tényező, annál sárgásabb lesz a fény. Az alábbi ábra a fény színét mutatja a kelvinszámtól függően:


A terméket üzletünk raktárából szállítjuk


A raktárunkban megtalálható termékeket 24 órán belül kiszállítjuk!

További információ
Gyártó Eglo
Lámpa vezetéknevek EGLO STEP DIMMING
Gyártói index 11754
Termék típusa Izzók LED
EAN 9002759117542
Az üveg az izzóban Átlátszó
fényforrás teljesítménye 4W
Energiaosztály A++
Szín (árnyalat) átlátszó
Termék anyag Üveg
Színhőmérséklet Meleg fehér 2700K
Színhőmérséklet (K) 2700K
A fényforrások száma 1
Nyél E14
Teljesítmény 1x4W/E14
Tartósság (óra) 15000
Fényáram (lm) 470lm
Bemeneti feszültség 230V
Sugárzási szög (fok) 300°
Magasság [cm] 7,6
Szélesség [cm] 4,5
Write Your Own Review
Csak regisztrált felhasználók adhatnak le véleményt. Kérem jelentkezzen be, vagy regisztráljon

Elégedettségi garancia

Minden üzletünkben történő vásárlásra érvényes Vásárlói elégedettségi garancia. Ez azt jelenti, hogy nem kell aggódnia szállítás közben a termék biztonsága miatt. 100%-os elégedettséget vagy pénzvisszatérítést garantálunk.

Jeśli otrzymałeś produkt uszkodzony, paczka była nienaruszona i nie budziła Twoich wątpliwości, nie sprawdziłeś produktu przy odbiorze i nie spisałeś protokołu reklamacyjnego, nic nie szkodzi. Regisztrálja igényét itt, és reklamációs osztályunk kicseréli a terméket egy újra, vagy megsérült elemeket, például üveget küld. Erre a csomag kézbesítésétől számítva 3 napja van.

Ha a csomag felveti a gyanúját, sérült, összetört vagy a tartalomhoz hozzáfért, feltétlenül írja le a reklamációs jegyzőkönyvet és vegye át a terméket. Ezután regisztrálja igényét itt. Reklamációs osztályunk a sérült alkatrészeket kiküldi, vagy a terméket újakra cseréli.

Visszaküldés és csere

Cégünknél a kiszállítástól számított 14 naptári napon belül tudja visszaküldeni vagy kicserélni az árut. A visszaküldés vagy csere teljesen ingyenes. Ez azt jelenti, hogy nem kell fizetnie a visszaszállításért. Munkatársunk a visszaküldés regisztrációját követően előre fizetett visszaküldési címkét küld Önnek, melynek köszönhetően a csomagot a DPD Access Point segítségével küldi el. Ha szeretné visszaküldeni vagy kicserélni a vásárolt árut, kérjük, regisztrálja visszaküldési igényét itt.

A pénzt a csomag átvételétől számított 7 napon belül visszatérítjük. A pénz visszakerül arra a számlára, amelyről a fizetés történt.

A visszaküldött vagy kicserélt árun használati nyom nem lehet, továbbértékesítésre alkalmasnak kell lennie. Hálásak leszünk, ha a visszaküldési lapot mellékeli a csomagban, és amikor visszaküldi a terméket eredeti csomagolásában.

Panaszok

Az általunk kínált árukra 2 év gyártói garancia vonatkozik. Ha a termék használat közben megsérült, itt regisztrálja reklamációját.

A reklamáció nem vonatkozik a termék helytelen használatából vagy szakszerűtlen összeszereléséből adódó mechanikai sérülésekre, az üveggyártás során esetlegesen fellépő légbuborékokra a hajlított üvegen, valamint a fa lámpák csekély színbeli eltérésére, amelyek színe szorosan összefügg, a fa korához kapcsolódik.

Árgarancia

Az üzletünkben történő vásárlásokra árgarancia vonatkozik. Ha bármelyik magyarországi üzletben (online vagy helyhez kötött) olcsóbban találja ugyanazt a terméket, a különbözetet visszatérítjük. Nincs más dolgod, mint küldeni egy fotót a címkéről vagy a termék linkjét az online áruházban.