🌟 A Google platformon található ügyfélvélemények felbecsülhetetlen információforrást jelentenek cégünk számára. 📊

Centrum Światła Handel i Projektowanie Kft.
lampak24.hu

4,8
Hurst-76227-Endon-155918

Lepel lámpa HURST 76227 3x40W/E27 IP20 a Endon-tól

Hurst-76225-Endon-155920

Lepel lámpa HURST 76225 1x40W/E27 IP20 a Endon-tól

Lepel lámpa HADDEN 76228 1x40W/E27 IP20 a Endon-tól
Az: Endon | SKU#: 76228
UwagiIngyenes szállítás
UwagiA: Erről a termékről kedvezményt kap az akciós táblázat szerint.
118 903 Ft
DostępnośćElérhető mennyiség:: 182 db
WysyłkaSzállítási idő: 3-10 munkanapon belül.

ÁRGARANCIA

Ha ugyanazt a terméket egy másik üzletben olcsóbban találja, a különbözetet visszatérítjük. Részletek.

INGYENES SZÁLLÍTÁS

a legtöbb rendelésnél 99.000 Ft-tól.

VISSZAKÜLDÉS

ingyenes, függetlenül a termék áráról

Glamour stílusú lámpatest

A glamour lámpa rendkívül elegáns és stílusos. Hatékony megjelenésének köszönhetően rendkívül stílusossá és fényűzővé varázsolja a teret. Még a legunalmasabb térnek is eleganciát ad.

Modern stílusú lámpatest

Egy modern lámpát rendkívüli forma és eredeti kidolgozás jellemez. Biztosan tetszeni fog a modern stílus kedvelőinek. Bármilyen tér modern formáját hangsúlyozni fogja.

Termék belső használatra

A terméket beltéri használatra tervezték – olyan anyagokból készült, amelyek nem alkalmasak kültéri használatra.

A lámpa LED fényforrásokkal működik

A LED-forrásokkal működő lámpa lehetővé teszi a kívánt fényáram elérését anélkül, hogy magas villanyszámláknak tennénk ki minket. A LED fényforrások gazdaságossága mellett az időjárás viszontagságaival szemben is jobban ellenállnak, mint a hagyományos izzók. A javasolt LED-források a termék alatt találhatók.

bulb

A lámpatest nem tartalmaz fényforrást

A fényforrás nélküli változat lehetővé teszi, hogy szabadon válasszunk a lámpatest talpával kompatibilis fényforrást. Ennek köszönhetően az izzót ízlésünk és a lámpatest felszerelési helye szerint választhatjuk ki.

A lámpa cserélhető fényforrással rendelkezik

A lámpa cserélhető fényforrással rendelkezik, így szükség esetén tudjuk az izzókat cserélni. Még akkor is, ha a lámpatest integrált LED-modullal rendelkezik (ebben az esetben a gyártó határozza meg, hogy melyik fényforrást lehet LED-modulra cserélni). Meghívjuk Önt, hogy válasszon izzót kínálatunkból, amely a termék alatt látható.

IP20 tömörségi osztály

Az IP20 védettségi osztályú lámpa nem vízálló, ezért nem szabad olyan helyre felszerelni, ahol vízzel közvetlenül érintkezik. Másrészt a lámpatest védve van a 12,5 mm-nél nagyobb idegen testekkel való érintkezés ellen (2. védelmi fokozat egy nyolcfokozatú skálán).

A termék a gyártó raktárában van

A termék mellett feltüntetett mennyiség a gyártó raktárában rendelkezésre áll, így biztos lehet benne, hogy a lámpa rendelkezésre áll, és a megjelölt időpontban kézbesítjük.

További információ
Gyártó Endon
Lámpa vezetéknevek Hadden
Gyártói index 76228
Termék típusa Függő lámpák
Stílus Glamour, Modern
Cél Befelé
EAN 5016087910410
Energiahatékonysági osztály A-G
fényforrás teljesítménye 40W
Veikia su LED Igen
Tápkábel hossza [m] 1000
Szín (árnyalat) Ezüst árnyalatok, átlátszó
Termék színe Nickel-nero, Átlátszó
Termék anyag Acél
A fényforrások száma 1
Nyél E27
Teljesítmény 1x40W/E27
Fényforrás Nem tartalmaz
Cserélhető a fényforrás? Így
Bemeneti feszültség 220-240V
Szorító osztály IP20
Magasság [cm] 55-142
Szélesség [cm] 21.5
Hossz [cm] 55-142
Write Your Own Review
Csak regisztrált felhasználók adhatnak le véleményt. Kérem jelentkezzen be, vagy regisztráljon

Elégedettségi garancia

Minden üzletünkben történő vásárlásra érvényes Vásárlói elégedettségi garancia. Ez azt jelenti, hogy nem kell aggódnia szállítás közben a termék biztonsága miatt. 100%-os elégedettséget vagy pénzvisszatérítést garantálunk.

Jeśli otrzymałeś produkt uszkodzony, paczka była nienaruszona i nie budziła Twoich wątpliwości, nie sprawdziłeś produktu przy odbiorze i nie spisałeś protokołu reklamacyjnego, nic nie szkodzi. Regisztrálja igényét itt, és reklamációs osztályunk kicseréli a terméket egy újra, vagy megsérült elemeket, például üveget küld. Erre a csomag kézbesítésétől számítva 3 napja van.

Ha a csomag felveti a gyanúját, sérült, összetört vagy a tartalomhoz hozzáfért, feltétlenül írja le a reklamációs jegyzőkönyvet és vegye át a terméket. Ezután regisztrálja igényét itt. Reklamációs osztályunk a sérült alkatrészeket kiküldi, vagy a terméket újakra cseréli.

Visszaküldés és csere

Cégünknél a kiszállítástól számított 14 naptári napon belül tudja visszaküldeni vagy kicserélni az árut. A visszaküldés vagy csere teljesen ingyenes. Ez azt jelenti, hogy nem kell fizetnie a visszaszállításért. Munkatársunk a visszaküldés regisztrációját követően előre fizetett visszaküldési címkét küld Önnek, melynek köszönhetően a csomagot a DPD Access Point segítségével küldi el. Ha szeretné visszaküldeni vagy kicserélni a vásárolt árut, kérjük, regisztrálja visszaküldési igényét itt.

A pénzt a csomag átvételétől számított 7 napon belül visszatérítjük. A pénz visszakerül arra a számlára, amelyről a fizetés történt.

A visszaküldött vagy kicserélt árun használati nyom nem lehet, továbbértékesítésre alkalmasnak kell lennie. Hálásak leszünk, ha a visszaküldési lapot mellékeli a csomagban, és amikor visszaküldi a terméket eredeti csomagolásában.

Panaszok

Az általunk kínált árukra 2 év gyártói garancia vonatkozik. Ha a termék használat közben megsérült, itt regisztrálja reklamációját.

A reklamáció nem vonatkozik a termék helytelen használatából vagy szakszerűtlen összeszereléséből adódó mechanikai sérülésekre, az üveggyártás során esetlegesen fellépő légbuborékokra a hajlított üvegen, valamint a fa lámpák csekély színbeli eltérésére, amelyek színe szorosan összefügg, a fa korához kapcsolódik.

Árgarancia

Az üzletünkben történő vásárlásokra árgarancia vonatkozik. Ha bármelyik magyarországi üzletben (online vagy helyhez kötött) olcsóbban találja ugyanazt a terméket, a különbözetet visszatérítjük. Nincs más dolgod, mint küldeni egy fotót a címkéről vagy a termék linkjét az online áruházban.