Centrum Światła Handel i Projektowanie Kft.
lampak24.hu
4,8
RECTORY-RY2A-BLACK-Elstead Lighting-100134

Fali lámpa RECTORY RY2A-BLACK 2x60W/E14 a Elstead Lighting-tól

WARWICK-WR2-GRAPHITE-Elstead Lighting-100137

Fali lámpa WARWICK WR2-GRAPHITE 2x60W/E14 a Elstead Lighting-tól

Fali lámpa RECTORY RY2B-BLACK 2x60W/E14 a Elstead Lighting-tól
Az: Elstead Lighting | SKU#: RY2B-BLACK
komunikat_swietaTermelő által végrehajtott nagyszámú rendelés miatt a termék szállítása 1-2 munkanappal késlekedhet.
UwagiAE. Különleges ár -20%. Az ár érvényes 12.31-ig.
Lista ár 107 084 Ft Akciós ár 85 667 Ft
DostępnośćElérhető mennyiség:: 88 db
WysyłkaSzállítási idő: 48h

ÁRGARANCIA

Ha ugyanazt a terméket egy másik üzletben olcsóbban találja, a különbözetet visszatérítjük. Részletek.

INGYENES SZÁLLÍTÁS

a legtöbb rendelésnél 99.000 Ft-tól.

SZAKMAI SEGÍTSÉG

Kérdezz minket! Minden kérdésre válaszolunk.

Klasszikus stílusú lámpatest

A lámpa klasszikus formái időtálló karaktert adnak neki, így minél régebbi a lámpa, annál szebb. A lámpatest kiemeli a klasszikus terek karakterét.

Termék belső használatra

A terméket beltéri használatra tervezték – olyan anyagokból készült, amelyek nem alkalmasak kültéri használatra.

A lámpa LED fényforrásokkal működik

A LED-forrásokkal működő lámpa lehetővé teszi a kívánt fényáram elérését anélkül, hogy magas villanyszámláknak tennénk ki minket. A LED fényforrások gazdaságossága mellett az időjárás viszontagságaival szemben is jobban ellenállnak, mint a hagyományos izzók. A javasolt LED-források a termék alatt találhatók.

bulb

A lámpatest nem tartalmaz fényforrást

A fényforrás nélküli változat lehetővé teszi, hogy szabadon válasszunk a lámpatest talpával kompatibilis fényforrást. Ennek köszönhetően az izzót ízlésünk és a lámpatest felszerelési helye szerint választhatjuk ki.

A lámpa cserélhető fényforrással rendelkezik

A lámpa cserélhető fényforrással rendelkezik, így szükség esetén tudjuk az izzókat cserélni. Még akkor is, ha a lámpatest integrált LED-modullal rendelkezik (ebben az esetben a gyártó határozza meg, hogy melyik fényforrást lehet LED-modulra cserélni). Meghívjuk Önt, hogy válasszon izzót kínálatunkból, amely a termék alatt látható.

A termék a gyártó raktárában van

A termék mellett feltüntetett mennyiség a gyártó raktárában rendelkezésre áll, így biztos lehet benne, hogy a lámpa rendelkezésre áll, és a megjelölt időpontban kézbesítjük.

További információ
Szállítás karácsony előtt Igen
Karácsonyi üzenet Termelő által végrehajtott nagyszámú rendelés miatt a termék szállítása 1-2 munkanappal késlekedhet.
Gyártó Elstead Lighting
Lámpa vezetéknevek RECTORY
Gyártói index RY2B-BLACK
Termék típusa Fali lámpák
Stílus Klasszikus
Cél Befelé
EAN 5024005483106
Energiahatékonysági osztály A-G
fényforrás teljesítménye 60W
Veikia su LED Igen
Szín (árnyalat) Fehér árnyalatú, Fekete árnyalatai
Termék színe Fehér, Fekete
Termék anyag Acél
A fényforrások száma 2
Nyél E14
Teljesítmény 2x60W/E14
Fényforrás Nem tartalmaz
Cserélhető a fényforrás? Így
Bemeneti feszültség 230V
Magasság [cm] 16
Szélesség [cm] 15
Hossz [cm] 31
Write Your Own Review
Csak regisztrált felhasználók adhatnak le véleményt. Kérem jelentkezzen be, vagy regisztráljon

Elégedettségi garancia

Minden üzletünkben történő vásárlásra érvényes Vásárlói elégedettségi garancia. Ez azt jelenti, hogy nem kell aggódnia szállítás közben a termék biztonsága miatt. 100%-os elégedettséget vagy pénzvisszatérítést garantálunk.

Jeśli otrzymałeś produkt uszkodzony, paczka była nienaruszona i nie budziła Twoich wątpliwości, nie sprawdziłeś produktu przy odbiorze i nie spisałeś protokołu reklamacyjnego, nic nie szkodzi. Regisztrálja igényét itt, és reklamációs osztályunk kicseréli a terméket egy újra, vagy megsérült elemeket, például üveget küld. Erre a csomag kézbesítésétől számítva 3 napja van.

Ha a csomag felveti a gyanúját, sérült, összetört vagy a tartalomhoz hozzáfért, feltétlenül írja le a reklamációs jegyzőkönyvet és vegye át a terméket. Ezután regisztrálja igényét itt. Reklamációs osztályunk a sérült alkatrészeket kiküldi, vagy a terméket újakra cseréli.

Visszaküldés és csere

Cégünknél a kiszállítástól számított 14 naptári napon belül tudja visszaküldeni vagy kicserélni az árut. A visszaküldés vagy csere teljesen ingyenes. Ez azt jelenti, hogy nem kell fizetnie a visszaszállításért. Munkatársunk a visszaküldés regisztrációját követően előre fizetett visszaküldési címkét küld Önnek, melynek köszönhetően a csomagot a DPD Access Point segítségével küldi el. Ha szeretné visszaküldeni vagy kicserélni a vásárolt árut, kérjük, regisztrálja visszaküldési igényét itt.

A pénzt a csomag átvételétől számított 7 napon belül visszatérítjük. A pénz visszakerül arra a számlára, amelyről a fizetés történt.

A visszaküldött vagy kicserélt árun használati nyom nem lehet, továbbértékesítésre alkalmasnak kell lennie. Hálásak leszünk, ha a visszaküldési lapot mellékeli a csomagban, és amikor visszaküldi a terméket eredeti csomagolásában.

Panaszok

Az általunk kínált árukra 2 év gyártói garancia vonatkozik. Ha a termék használat közben megsérült, itt regisztrálja reklamációját.

A reklamáció nem vonatkozik a termék helytelen használatából vagy szakszerűtlen összeszereléséből adódó mechanikai sérülésekre, az üveggyártás során esetlegesen fellépő légbuborékokra a hajlított üvegen, valamint a fa lámpák csekély színbeli eltérésére, amelyek színe szorosan összefügg, a fa korához kapcsolódik.

Árgarancia

Az üzletünkben történő vásárlásokra árgarancia vonatkozik. Ha bármelyik magyarországi üzletben (online vagy helyhez kötött) olcsóbban találja ugyanazt a terméket, a különbözetet visszatérítjük. Nincs más dolgod, mint küldeni egy fotót a címkéről vagy a termék linkjét az online áruházban.