Centrum Światła Handel i Projektowanie Kft.
lampak24.hu
4,8
Láncfény SMART 704711 a Markslojd,tól
Az: Markslojd | SKU#: 704711
komunikat_swietaElőfordulhat, hogy karácsonyig nem tudjuk kiszállítani ezt a terméket. Ha törődik a karácsony előtti kiszállítással, ellenőrizze a termék pontos elérhetőségét az értékesítési osztályon.
UwagiBP: A termék nem vesz részt árengedmény-kampányokban.
5 175 Ft
DostępnośćElérhető mennyiség:: 56 db
WysyłkaSzállítási idő: 3-10 munkanapon belül.

ÁRGARANCIA

Ha ugyanazt a terméket egy másik üzletben olcsóbban találja, a különbözetet visszatérítjük. Részletek.

INGYENES SZÁLLÍTÁS

a legtöbb rendelésnél 99.000 Ft-tól.

SZAKMAI SEGÍTSÉG

Kérdezz minket! Minden kérdésre válaszolunk.

Termék külső használatra

A lámpatest tartós és ellenáll a pornak és a víznek. A lámpa tökéletesen megvilágítja és díszíti udvarunkat, járdánkat vagy garázsmenedékünket.

A lámpa LED fényforrásokkal működik

A LED-forrásokkal működő lámpa lehetővé teszi a kívánt fényáram elérését anélkül, hogy magas villanyszámláknak tennénk ki minket. A LED fényforrások gazdaságossága mellett az időjárás viszontagságaival szemben is jobban ellenállnak, mint a hagyományos izzók. A javasolt LED-források a termék alatt találhatók.

A termék színe 2700K

A LED-es termékek világos színét Kelvin-fokban fejezzük ki – röviden "K". A LED-es termékek színét gyakran színhőmérsékletnek is szokták nevezni. Minél alacsonyabb a „K” tényező, annál sárgásabb lesz a fény. Az alábbi ábra a fény színét mutatja a kelvinszámtól függően:


bulb

A lámpa beépített LED fényforrással rendelkezik

A beépített LED fényforrással ellátott lámpa lehetőséget ad a kívánt fényhatás elérésére, miközben nem fogyaszt sok energiát. A LED fényforrások annyira tartósak, hogy sokáig elfelejtjük az izzócserét.

IP44 tömörségi osztály

Az IP44-es tömítettségi osztályú lámpatestet a lámpa nem védett részeihez való vezetékes hozzáféréssel és az 1 mm-nél nagyobb idegen tárgyakkal való érintkezéssel szembeni ellenállás jellemzi. A lámpa a fröccsenő víznek is ellenáll (4-es fokozat a 8 fokozatú skálán). Mindenhol működhet, ahol víznek vagy nedvességnek van kitéve.

A termék a gyártó raktárában van

A termék mellett feltüntetett mennyiség a gyártó raktárában rendelkezésre áll, így biztos lehet benne, hogy a lámpa rendelkezésre áll, és a megjelölt időpontban kézbesítjük.

További információ
Karácsonyi üzenet Előfordulhat, hogy karácsonyig nem tudjuk kiszállítani ezt a terméket. Ha törődik a karácsony előtti kiszállítással, ellenőrizze a termék pontos elérhetőségét az értékesítési osztályon.
Gyártó Markslojd
Lámpa vezetéknevek SMART
Gyártói index 704711
Termék típusa Könnyű láncok
Stílus Dekoratív
Cél Külső
EAN 7330024576995
fényforrás teljesítménye 0.6W
Veikia su LED Igen
Szín (árnyalat) Fekete árnyalatai
Termék színe Fekete
Termék anyag Műanyag
Színhőmérséklet Meleg fehér 2700K
Színhőmérséklet (K) 2700K
A fényforrások száma 40
Nyél LED
Teljesítmény 40x0.6W/LED
Fényforrás A beépített LED-forrás mellékelve
Cserélhető a fényforrás? A vezetőt szakember helyettesítheti
Bemeneti feszültség 31V DC
Szorító osztály IP44
Szélesség [cm] 390
Write Your Own Review
Csak regisztrált felhasználók adhatnak le véleményt. Kérem jelentkezzen be, vagy regisztráljon

Elégedettségi garancia

Minden üzletünkben történő vásárlásra érvényes Vásárlói elégedettségi garancia. Ez azt jelenti, hogy nem kell aggódnia szállítás közben a termék biztonsága miatt. 100%-os elégedettséget vagy pénzvisszatérítést garantálunk.

Jeśli otrzymałeś produkt uszkodzony, paczka była nienaruszona i nie budziła Twoich wątpliwości, nie sprawdziłeś produktu przy odbiorze i nie spisałeś protokołu reklamacyjnego, nic nie szkodzi. Regisztrálja igényét itt, és reklamációs osztályunk kicseréli a terméket egy újra, vagy megsérült elemeket, például üveget küld. Erre a csomag kézbesítésétől számítva 3 napja van.

Ha a csomag felveti a gyanúját, sérült, összetört vagy a tartalomhoz hozzáfért, feltétlenül írja le a reklamációs jegyzőkönyvet és vegye át a terméket. Ezután regisztrálja igényét itt. Reklamációs osztályunk a sérült alkatrészeket kiküldi, vagy a terméket újakra cseréli.

Visszaküldés és csere

Cégünknél a kiszállítástól számított 14 naptári napon belül tudja visszaküldeni vagy kicserélni az árut. A visszaküldés vagy csere teljesen ingyenes. Ez azt jelenti, hogy nem kell fizetnie a visszaszállításért. Munkatársunk a visszaküldés regisztrációját követően előre fizetett visszaküldési címkét küld Önnek, melynek köszönhetően a csomagot a DPD Access Point segítségével küldi el. Ha szeretné visszaküldeni vagy kicserélni a vásárolt árut, kérjük, regisztrálja visszaküldési igényét itt.

A pénzt a csomag átvételétől számított 7 napon belül visszatérítjük. A pénz visszakerül arra a számlára, amelyről a fizetés történt.

A visszaküldött vagy kicserélt árun használati nyom nem lehet, továbbértékesítésre alkalmasnak kell lennie. Hálásak leszünk, ha a visszaküldési lapot mellékeli a csomagban, és amikor visszaküldi a terméket eredeti csomagolásában.

Panaszok

Az általunk kínált árukra 2 év gyártói garancia vonatkozik. Ha a termék használat közben megsérült, itt regisztrálja reklamációját.

A reklamáció nem vonatkozik a termék helytelen használatából vagy szakszerűtlen összeszereléséből adódó mechanikai sérülésekre, az üveggyártás során esetlegesen fellépő légbuborékokra a hajlított üvegen, valamint a fa lámpák csekély színbeli eltérésére, amelyek színe szorosan összefügg, a fa korához kapcsolódik.

Árgarancia

Az üzletünkben történő vásárlásokra árgarancia vonatkozik. Ha bármelyik magyarországi üzletben (online vagy helyhez kötött) olcsóbban találja ugyanazt a terméket, a különbözetet visszatérítjük. Nincs más dolgod, mint küldeni egy fotót a címkéről vagy a termék linkjét az online áruházban.