🌟 A Google platformon található ügyfélvélemények felbecsülhetetlen információforrást jelentenek cégünk számára. 📊

Centrum Światła Handel i Projektowanie Kft.
lampak24.hu

4,8
Mik a rendelési státuszok és mit jelentenek?

A mi webáruházunkban néhány rendelési státusszal találkozhatsz. A rendelés állapotától függően a következő státuszok valószínűek:

  1. Feldolgozás alatt (fizetett vagy utánvételes rendelés): Ez az állapot azt jelenti, hogy a rendelésedet feldolgozták és kifizették, vagy készen áll a személyes átvételre. A bolt elkészíti a rendelést a szállításra, vagy várja, hogy a vásárló átvegye.

  2. Fizetésre vár: Ez az állapot azt jelzi, hogy a rendelésedet felvették, de a fizetés még nem lett jóváírva. Ez előfordulhat, ha olyan fizetési módot választottál, amely kézi ellenőrzést igényel, vagy ha a fizetés még nem történt meg az online fizetési rendszer által. Ha már kifizetted a rendelést, várj a jóváírásra.

  3. Megszakítva: Ez az állapot azt jelenti, hogy a rendelést megszakították, vagyis lemondva lett, és nem kerül teljesítésre. Az anulálás okai változhatnak, például a termék hiánya, a vásárló döntése a rendelés visszavonásáról, vagy fizetési probléma.

  4. Befejezve: Ez az állapot azt jelzi, hogy a rendelést teljesítették, és a termékeket kézbesítették vagy átvette a vásárló. A rendelés akkor tekinthető befejezettnek, amikor az összes terméket a rendelésnek megfelelően kézbesítették, és a tranzakciót lezártnak tekintik.

A rendelés állapotai mind a bolt, mind a vásárló számára segítenek követni a rendelés folyamatát, és tájékozódni a teljesítési folyamatban történő esetleges frissítésekről. Érdemes rendszeresen ellenőrizni a rendelés állapotát, hogy mindig naprakész legyél a folyamatban lévő és az esetleges szállítási frissítésekről. Ha kérdéseid vagy aggályaid vannak a rendelés állapotával kapcsolatban, bátorítunk, hogy lépj kapcsolatba a boltunkkal.

Kategóriák: Rendelés