🌟 A Google platformon található ügyfélvélemények felbecsülhetetlen információforrást jelentenek cégünk számára. 📊

Centrum Światła Handel i Projektowanie Kft.
lampak24.hu

4,8
Milyen fizetési módok állnak rendelkezésre?

Az internetes áruházunkban számos különböző fizetési módot kínálunk annak érdekében, hogy alkalmazkodjunk ügyfeleink preferenciáihoz és kényelméhez. Íme néhány elérhető fizetési mód:

  1. Banki átutalás: Fizethetsz hagyományos banki átutalással. A rendelés leadása után kapni fogsz banki adatokat, amelyeket felhasználhatsz a banki számládról történő fizetéshez.

  2. Hitelkártya: Elfogadjuk a hitelkártyás fizetéseket, ami kényelmes és elterjedt online fizetési mód. Használhatsz Visa, MasterCard, American Express kártyákat, attól függően, hogy elérhetőek-e.

  3. BLIK: A BLIK gyors és biztonságos mobilfizetési mód. Fizethetsz a mobilalkalmazás segítségével, beírva a BLIK kódot, vagy használhatod a BLIK fizetési funkciót a banki mobilalkalmazásokban.

  4. PayPal: Ha van PayPal fiókod, fizethetsz ezen a népszerű online fizetési rendszeren keresztül. A PayPal lehetővé teszi a fizetést mind a számlaegyenleggel, mind a PayPal fiókhoz csatolt hitelkártyával.

  5. PayU: A PayU egy másik elterjedt online fizetési rendszer, amely lehetővé teszi a fizetést különböző módszerekkel, beleértve hitelkártyákat, BLIK-et és még sok mást.

Célunk a fizetési lehetőségek sokféleségének biztosítása, hogy ügyfeleink kiválaszthassák azt, amelyik a leginkább megfelel nekik. Mindegyik fizetési mód biztonságos és gyors online tranzakciókat garantál.

Kategóriák: Rendelés