Centrum Światła Handel i Projektowanie Kft.
lampak24.hu
4,8
Żarówka-EKZA5858-Eko-Light-136690

Villanykörte BULB EKZA5858 6500K 7W/E27 560LM a Eko-Light-tól

Żarówka-EKZA1441-Eko-Light-136692

Villanykörte BULB EKZA1441 3000K 7W/E27 560LM a Eko-Light-tól

Villanykörte BULB EKZA1458 4000K 7W/E27 560LM a Eko-Light-tól
Az: Eko-Light | SKU#: EKZA1458
UwagiA: Erről a termékről kedvezményt kap az akciós táblázat szerint.
623 Ft
DostępnośćElérhető mennyiség:: 4 db
WysyłkaSzállítási idő: 24h
WysyłkaTovábbi darabok: 1-3 munkanapon belül

ÁRGARANCIA

Ha ugyanazt a terméket egy másik üzletben olcsóbban találja, a különbözetet visszatérítjük. Részletek.

INGYENES SZÁLLÍTÁS

a legtöbb rendelésnél 99.000 Ft-tól.

SZAKMAI SEGÍTSÉG

Kérdezz minket! Minden kérdésre válaszolunk.

A termék színe 4000K

A LED-es termékek világos színét Kelvin-fokban fejezzük ki – röviden "K". A LED-es termékek színét gyakran színhőmérsékletnek is szokták nevezni. Minél alacsonyabb a „K” tényező, annál sárgásabb lesz a fény. Az alábbi ábra a fény színét mutatja a kelvinszámtól függően:


A terméket üzletünk raktárából szállítjuk


A raktárunkban megtalálható termékeket 24 órán belül kiszállítjuk!

További információ
Szállítás karácsony előtt Igen
Gyártó Eko-Light
Gyártói index EKZA1458
Energiahatékonysági osztály G
Színhőmérséklet (K) 4000K
Színhőmérséklet Semleges fehér 4000K
Fényáram (lm) 560LM
Nyél E27
Lámpa vezetéknevek Żarówka
Termék színe Fehér
Teljesítmény 7W/E27
fényforrás teljesítménye 7W
Sugárzási szög (fok) 160°
Bemeneti feszültség 230V
Termék típusa Izzók LED
Magasság [cm] 10
Szélesség [cm] 3,7
Czy Żarówka Igen
Write Your Own Review
Csak regisztrált felhasználók adhatnak le véleményt. Kérem jelentkezzen be, vagy regisztráljon

Elégedettségi garancia

Minden üzletünkben történő vásárlásra érvényes Vásárlói elégedettségi garancia. Ez azt jelenti, hogy nem kell aggódnia szállítás közben a termék biztonsága miatt. 100%-os elégedettséget vagy pénzvisszatérítést garantálunk.

Jeśli otrzymałeś produkt uszkodzony, paczka była nienaruszona i nie budziła Twoich wątpliwości, nie sprawdziłeś produktu przy odbiorze i nie spisałeś protokołu reklamacyjnego, nic nie szkodzi. Regisztrálja igényét itt, és reklamációs osztályunk kicseréli a terméket egy újra, vagy megsérült elemeket, például üveget küld. Erre a csomag kézbesítésétől számítva 3 napja van.

Ha a csomag felveti a gyanúját, sérült, összetört vagy a tartalomhoz hozzáfért, feltétlenül írja le a reklamációs jegyzőkönyvet és vegye át a terméket. Ezután regisztrálja igényét itt. Reklamációs osztályunk a sérült alkatrészeket kiküldi, vagy a terméket újakra cseréli.

Visszaküldés és csere

Cégünknél a kiszállítástól számított 14 naptári napon belül tudja visszaküldeni vagy kicserélni az árut. A visszaküldés vagy csere teljesen ingyenes. Ez azt jelenti, hogy nem kell fizetnie a visszaszállításért. Munkatársunk a visszaküldés regisztrációját követően előre fizetett visszaküldési címkét küld Önnek, melynek köszönhetően a csomagot a DPD Access Point segítségével küldi el. Ha szeretné visszaküldeni vagy kicserélni a vásárolt árut, kérjük, regisztrálja visszaküldési igényét itt.

A pénzt a csomag átvételétől számított 7 napon belül visszatérítjük. A pénz visszakerül arra a számlára, amelyről a fizetés történt.

A visszaküldött vagy kicserélt árun használati nyom nem lehet, továbbértékesítésre alkalmasnak kell lennie. Hálásak leszünk, ha a visszaküldési lapot mellékeli a csomagban, és amikor visszaküldi a terméket eredeti csomagolásában.

Panaszok

Az általunk kínált árukra 2 év gyártói garancia vonatkozik. Ha a termék használat közben megsérült, itt regisztrálja reklamációját.

A reklamáció nem vonatkozik a termék helytelen használatából vagy szakszerűtlen összeszereléséből adódó mechanikai sérülésekre, az üveggyártás során esetlegesen fellépő légbuborékokra a hajlított üvegen, valamint a fa lámpák csekély színbeli eltérésére, amelyek színe szorosan összefügg, a fa korához kapcsolódik.

Árgarancia

Az üzletünkben történő vásárlásokra árgarancia vonatkozik. Ha bármelyik magyarországi üzletben (online vagy helyhez kötött) olcsóbban találja ugyanazt a terméket, a különbözetet visszatérítjük. Nincs más dolgod, mint küldeni egy fotót a címkéről vagy a termék linkjét az online áruházban.