Centrum Światła Handel i Projektowanie Kft.
lampak24.hu
4,8
CHEADLE-BATH-CD1-Elstead Lighting-100255

Fali lámpa CHEADLE BATH-CD1 Elstead Lighting 1x40W/G9 IP44

TRANQUIL BAY-QZ-TRANQUIL-BAY1-Quoizel-100257

Fali lámpa TRANQUIL BAY QZ-TRANQUIL-BAY1 Quoizel 1x40W/G9 IP44

Mennyezeti lámpa CHEADLE BATH-CD3 Elstead Lighting 3x40W/G9 IP44
Lista ár 162 156 Ft Akciós ár 128 103 Ft
DostępnośćElérhető mennyiség:: 59 db
WysyłkaSzállítási idő: 3-10 munkanapon belül.
SprzedaneEladott egységek száma: 11 db

ÁRGARANCIA

Ha ugyanazt a terméket egy másik üzletben olcsóbban találja, a különbözetet visszatérítjük. Részletek.

INGYENES SZÁLLÍTÁS

a legtöbb rendelésnél 99.000 Ft-tól.

SZAKMAI SEGÍTSÉG

Kérdezz minket! Minden kérdésre válaszolunk.

Glamour stílusú lámpatest

A glamour lámpa rendkívül elegáns és stílusos. Hatékony megjelenésének köszönhetően rendkívül stílusossá és fényűzővé varázsolja a teret. Még a legunalmasabb térnek is eleganciát ad.

Klasszikus stílusú lámpatest

A lámpa klasszikus formái időtálló karaktert adnak neki, így minél régebbi a lámpa, annál szebb. A lámpatest kiemeli a klasszikus terek karakterét.

Termék belső használatra

A terméket beltéri használatra tervezték – olyan anyagokból készült, amelyek nem alkalmasak kültéri használatra.

A lámpa LED fényforrásokkal működik

A LED-forrásokkal működő lámpa lehetővé teszi a kívánt fényáram elérését anélkül, hogy magas villanyszámláknak tennénk ki minket. A LED fényforrások gazdaságossága mellett az időjárás viszontagságaival szemben is jobban ellenállnak, mint a hagyományos izzók. A javasolt LED-források a termék alatt találhatók.

bulb

Fényforrás mellékelve

A lámpát izzóval együtt szállítjuk, nem kell aggódnunk a kiválasztásával és vásárlásával kapcsolatban. Nem kell mást tennie, mint felszerelni egy lámpatestet, és már használhatja is.

A lámpa cserélhető fényforrással rendelkezik

A lámpa cserélhető fényforrással rendelkezik, így szükség esetén tudjuk az izzókat cserélni. Még akkor is, ha a lámpatest integrált LED-modullal rendelkezik (ebben az esetben a gyártó határozza meg, hogy melyik fényforrást lehet LED-modulra cserélni). Meghívjuk Önt, hogy válasszon izzót kínálatunkból, amely a termék alatt látható.

IP44 tömörségi osztály

Az IP44-es tömítettségi osztályú lámpatestet a lámpa nem védett részeihez való vezetékes hozzáféréssel és az 1 mm-nél nagyobb idegen tárgyakkal való érintkezéssel szembeni ellenállás jellemzi. A lámpa a fröccsenő víznek is ellenáll (4-es fokozat a 8 fokozatú skálán). Mindenhol működhet, ahol víznek vagy nedvességnek van kitéve.

A termék a gyártó raktárában van

A termék mellett feltüntetett mennyiség a gyártó raktárában rendelkezésre áll, így biztos lehet benne, hogy a lámpa rendelkezésre áll, és a megjelölt időpontban kézbesítjük.

További információ
Gyártó Elstead Lighting
Lámpa vezetéknevek CHEADLE
Gyártói index BATH-CD3
Termék típusa Mennyezeti lámpák
Stílus Glamour, Klasszikus
Cél Befelé
EAN 5024005351719
fényforrás teljesítménye 40W
Energiaosztály A++ - A
Veikia su LED Igen
Szín (árnyalat) Fehér árnyalatú, Ezüst árnyalatok
Termék színe Fehér, Króm
Termék anyag Acél, Üveg
A fényforrások száma 3
Nyél G9
Teljesítmény 3x40W/G9
Fényforrás Mellékelt
Cserélhető a fényforrás? Így
Bemeneti feszültség 230V
Szorító osztály IP44
Magasság [cm] 41
Szélesség [cm] 45
Write Your Own Review
Csak regisztrált felhasználók adhatnak le véleményt. Kérem jelentkezzen be, vagy regisztráljon

Elégedettségi garancia

Minden üzletünkben történő vásárlásra érvényes Vásárlói elégedettségi garancia. Ez azt jelenti, hogy nem kell aggódnia szállítás közben a termék biztonsága miatt. 100%-os elégedettséget vagy pénzvisszatérítést garantálunk.

Jeśli otrzymałeś produkt uszkodzony, paczka była nienaruszona i nie budziła Twoich wątpliwości, nie sprawdziłeś produktu przy odbiorze i nie spisałeś protokołu reklamacyjnego, nic nie szkodzi. Regisztrálja igényét itt, és reklamációs osztályunk kicseréli a terméket egy újra, vagy megsérült elemeket, például üveget küld. Erre a csomag kézbesítésétől számítva 3 napja van.

Ha a csomag felveti a gyanúját, sérült, összetört vagy a tartalomhoz hozzáfért, feltétlenül írja le a reklamációs jegyzőkönyvet és vegye át a terméket. Ezután regisztrálja igényét itt. Reklamációs osztályunk a sérült alkatrészeket kiküldi, vagy a terméket újakra cseréli.

Visszaküldés és csere

Cégünknél a kiszállítástól számított 14 naptári napon belül tudja visszaküldeni vagy kicserélni az árut. A visszaküldés vagy csere teljesen ingyenes. Ez azt jelenti, hogy nem kell fizetnie a visszaszállításért. Munkatársunk a visszaküldés regisztrációját követően előre fizetett visszaküldési címkét küld Önnek, melynek köszönhetően a csomagot a DPD Access Point segítségével küldi el. Ha szeretné visszaküldeni vagy kicserélni a vásárolt árut, kérjük, regisztrálja visszaküldési igényét itt.

A pénzt a csomag átvételétől számított 7 napon belül visszatérítjük. A pénz visszakerül arra a számlára, amelyről a fizetés történt.

A visszaküldött vagy kicserélt árun használati nyom nem lehet, továbbértékesítésre alkalmasnak kell lennie. Hálásak leszünk, ha a visszaküldési lapot mellékeli a csomagban, és amikor visszaküldi a terméket eredeti csomagolásában.

Panaszok

Az általunk kínált árukra 2 év gyártói garancia vonatkozik. Ha a termék használat közben megsérült, itt regisztrálja reklamációját.

A reklamáció nem vonatkozik a termék helytelen használatából vagy szakszerűtlen összeszereléséből adódó mechanikai sérülésekre, az üveggyártás során esetlegesen fellépő légbuborékokra a hajlított üvegen, valamint a fa lámpák csekély színbeli eltérésére, amelyek színe szorosan összefügg, a fa korához kapcsolódik.

Árgarancia

Az üzletünkben történő vásárlásokra árgarancia vonatkozik. Ha bármelyik magyarországi üzletben (online vagy helyhez kötött) olcsóbban találja ugyanazt a terméket, a különbözetet visszatérítjük. Nincs más dolgod, mint küldeni egy fotót a címkéről vagy a termék linkjét az online áruházban.