🌟 A Google platformon található ügyfélvélemények felbecsülhetetlen információforrást jelentenek cégünk számára. 📊

Centrum Światła Handel i Projektowanie Kft.
lampak24.hu

4,8
Milyen szabályok vonatkoznak az áruk visszaküldésére?

A visszaküldés szabályai az Európai Unió szabványos rendelkezései szerint vannak szabályozva. Fontos megérteni, hogy a visszaküldési jogok elsősorban a fogyasztók számára érvényesek, vagyis azoknak a természetes személyeknek, akik magánigények szerint vásárolnak. Az alábbiakban bemutatjuk a visszaküldés általános szabályait:

  1. Elállási jog: Jogod van elállni a szerződéstől anélkül, hogy meg kellene adnod az okát a termék átvételének napjától számított 14 napon belül. Ezt távollévők között kötött szerződésektől való elállás jogának nevezik.

  2. Termék visszaküldése: Kérjük, értesíts minket a termék visszaküldésének szándékáról a visszaküldési űrlap használatával, majd kérjük vissza a terméket sértetlen állapotban, teljes egészében és eredeti csomagolásban, ha lehetséges.

  3. Visszaküldési költségek: A visszaküldés teljesen ingyenes. Az RMA regisztrálása után kap egy hivatkozást a rendelés leadásához és futár rendeléséhez. A visszaküldés költségeinkre történik.

  4. Fizetés visszatérítése: Miután megkapjuk a termék visszaküldését, visszatérítjük az általad fizetett teljes összeget a szerződéstől való elállásról szóló értesítés megkapásától számított 14 napon belül. Ha a visszaküldési űrlapban foglalt lépéseket követed, és kitöltöd, a visszatérítési folyamat valószínűleg rövidebb lesz.

  5. Kivételek: Vannak kivételek az elállási jog alól, például olyan termékek esetében, amelyek különleges jellegűek vagy a fogyasztó kérésére szállítottak (például az egyedi gyártású termékek, amelyek a te utasításaid szerint készültek).

  6. Panaszok: Ha a termék hibás vagy nem felel meg a szerződésnek, jogod van panaszt tenni, és javítást, cserét vagy pénzvisszatérítést kérni.

  7. Határidők és eljárások: A visszaküldés regisztrálását követően 14 napod van a visszaküldésre. Ezen határidő letelte után elutasíthatjuk a termék visszaküldését.

Kategóriák: Kiszállítás és szállítás